Onze UAV’s

Onze UAV's

De DJI Phantom III en IV en de Mavic-series zijn uiterst geavanceerde quadcopters. Onderaan de quadcopter is een zogenaamde gimbal gemonteerd, die op zijn beurt een geavanceerde, professionele camera draagt. De gimbal is voorgestabiliseerd en zorgt ervoor dat de camera uiterst stabiel blijft, zodat de opnames altijd van perfecte kwaliteit zijn. Deze gimbal is uitgerust met een derde motor die de zogeheten "yaw" bedient. Geen schokkende begin- of eindstand als de quadcopter om zijn eigen as draait. De gimbal zal langzaam versnellen en rustig tot stilstand komen. Hiermee is de gimbal werkelijk compleet en kunnen er echt professionele opnamen worden gemaakt. De quadcopter kan tot 30 minuten non-stop in de lucht blijven, door het gebruik van geavanceerde accu's

Ook de camera kan op afstand bediend worden en kan beelden produceren in Full-HD, 2K en 4K (Ultra-HD). U zult versteld staan van de kwaliteit van de opnamen. De quadcopters zijn ook in staat om zeer scherpe foto's te maken. Unieke foto's die een fotograaf nooit maken kan, zijn nu mogelijk.

Wilt u meer weten over de vele toepassingen en mogelijkheden, voor bijvoorbeeld uw bedrijf of organisatie, uw stichting, uw vereniging of club? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

Uw bedrijf of onderneming:

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken met unieke beelden vanuit de lucht? Normaal gesproken is dit een dure aangelegenheid. dRonE-Mediaproducties biedt u de scherpste prijzen.

Uw buurt of woonplaats:

Altijd al willen weten hoe de grenzen van uw perceel nu echt lopen, of wilt u weten waar een nieuwe weg wordt aangelegd? dRonE-Mediaproducties verzorgt u het gevraagde beeldmateriaal in topkwaliteit.

Markante gebouwen of historische plaatsen:

Bent u ook zo'n liefhebber van oude gebouwen en historische plaatsen en wilt u deze eens zien vanuit een uniek perspectief? dRonE-Mediaproducties maakt het mogelijk.


Reacties zijn gesloten.